Logo XTREME Hip Hop FC shadow outlineExclusief én nieuw op het rooster van Sport Slim! Health Club Xtreme Hip Hop Step

 

DSCF9159 bewerkt 2 met logo op steps

Sinds kort heeft Sport Slim Healthclub er een nieuwe les bij: Xtreme Hip Hop step uit de USA. Xtreme Hip Hop step is de nieuwste rage wat betreft groepslessen in de sportschoolbranche en wordt nu al de grootste hit sinds de ontdekking van Zumba genoemd.

Xtreme Hip Hop step werd gelanceerd door Phil Weeden in Cleveland Ohio. Hij is een voormalig bodybuilder en fitness – personal trainer. Phil begon met fitness om zijn eigen lichaam te trainen en ontdekte daarin zijn passie, namelijk andere mensen trainen om ze fit en gezond te laten worden.

Hij is de bedenker en oprichter van de Smash hit cardio-step class Xtreme Hip Hop. Phil en Sport Slim garanderen dat je als een ander mens uit de les Xtreme hip hop komt.

Xtreme Hip Hop Step is een 50 minuten durende non stop cardio workout met oa. Hip hop danspassen afgewisseld met Push ups sprints en krachttraining voor je buik, billen en bovenlichaam. Dit is dan ook het grote verschil met Zumba waarbij er veel pauzes in de les zijn en er geen krachttraining gegeven wordt. Het motto van Xtreme Hip Hop is dan ook: Don’t Stop Don’t Quit.

Miljoenen mensen gingen ervoor en nu is het dan ook eindelijk in Nederland en heeft Sport Slim wederom de primeur!

 

Logo XTREME Hip Hop FC shadow outline

 

 

 

 

 

Don’t Stop Don’t Quit             Klik hier voor het actuele rooster

Bewaren