!!!CORONA NIEUWS!!!

Coronavirus

Beste leden, 

Zoals jullie inmiddels al wel weten heeft het kabinet de maatregelen rond het coronavirus nog langer uitgesteld. Er mag voorlopig niet binnen worden gesport. Vanaf 11 mei mag er in groepen van max. 10 personen weer buiten worden gesport, zie lesrooster en openingstijden. Hierbij geldt ook de belangrijke maatregel, het op 1,5 meter afstand blijven van elkaar.

We begrijpen dat het heel vervelend is dat jullie geen gebruik hebben kunnen maken van onze faciliteiten, terwijl jullie wel lid zijn en contributie betalen. Dat gaat ons echt aan het hart en willen jullie bedanken voor de steun en loyaliteit in deze onwerkelijke periode.

We zijn opzoek gegaan naar een compensatie waar we jou zoveel mogelijk in tegemoet willen komen, en waar wij tegelijkertijd ons bedrijf gezond kunnen houden.

Daarom willen we een jaar lang korting geven op de abonnementsprijzen, vanaf het moment dat de situatie weer normaal is. De korting is gebaseerd op het bedrag dat je in totaal hebt moeten betalen gedurende de periode dat je niet hebt kunnen sporten, wij willen je voor 50% gaan compenseren

Volg ook de laatste onwikkelingen van sportslim op Facebook en Instagram

Tot ziens! 

Het team van Sport Slim