Laatste CORONA NIEUWS


Beste leden,

Inmiddels is de lockdown ook voor  Sport Slim en voor jullie dus ook weer een feit. Dit betekent dat wij, net als de meeste niet essentiĆ«le bedrijven, onze deuren moeten sluiten t/m 19 januari.

Wij weten dat de sportschool voor velen van jullie als laatste uitlaatklep fungeerde in deze tijd. Wij vinden het daarom ook ontzettend jammer dat we jullie pas weer in het nieuwe jaar mogen verwelkomen. 

Hoe vervelend  misschien ook,  zullen we dit keer geen materialen uitlenen. Niet alleen vanuit hygiĆ«nisch en organisatorisch oogpunt, maar ook omdat we dan slechts een klein deel van onze leden kunnen bedienen.

Het is een zware tijd voor veel bedrijven en ook voor Sport Slim betekent deze lockdown een zware aanslag financieel. Wij vragen jullie dan ook om ons deze komende tijd te blijven steunen waar dat mogelijk is. Als dat niet mogelijk is hebben wij daar alle begrip voor. Wij gaan in ieder geval niet stil zitten deze vijf weken, en gaan hard aan het werk om onze fitnesszaal een nieuwe look te geven!

Wij hopen dat wij in het nieuw jaar een frisse start kunnen maken met jullie allemaal. Voor straks wensen we jullie ondanks alles toch fijne feestdagen. 

Op naar een beter en hopelijk corona vrij 2021. 

Met vriendelijke groeten,

Team SportSlimVoor het online reserveren klikt u op onderstaande link :

https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_Slim_Fitness/Fitnesszaal

https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_Slim_Fitness/Groepsleszaal


Volg ook de laatste onwikkelingen van sportslim op Facebook en Instagram