Laatste CORONA NIEUWS

Beste sporters bij Sport Slim,


Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober zijn er aangescherpte maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Onze branche mag in deze fase gewoon open blijven en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!

Wij mogen binnen de sportschool 30 personen per ruimte laten sporten op 1,5 meter afstand. De afgelopen maanden hebben wij deze maximum hoeveelheden nog niet toegelaten en dit gaan wij de komende tijd ook nog niet doen. Op dit moment hanteren wij voor de groepsles zaal een maximum van 12 personen (op 2,30 meter afstand van elkaar) en in de fitnesszaal ook een maximum van 20 personen. Met deze aantallen is er meer dan genoeg ruimte om afstand van elkaar te houden.

De buiten lessen komen helaas te vervallen omdat de groepsgrootte voor buiten vastgesteld is op max 4 personen en dat is helaas te weinig om deze lessen door te laten gaan.

Bij deze nieuwe maatregelen zullen de kleedkamers gesloten blijven. Dit betekent dat u vanaf heden omgekleed op de sportschool dient te komen. Neem alleen het hoognodige mee, want er zullen geen kluisjes beschikbaar zijn.

Wat betreft de groepsleszaal vragen wij u de instructies van de desbetreffende instructeur te volgen met het in- en uitgaan van de zaal; dit i.v.m. het passeren van elkaar. Wacht in de lounge, waar we genoeg ruimte hebben, totdat de instructeur u komt halen.
Een laatste punt van aandacht: vanwege de hoge mate van luchtverversing in het hele gebouw en de lagere temperaturen buiten, zal het binnen wat kouder aanvoelen dan u van ons gewend bent. Dit betekent dus dat een extra laagje kleding aantrekken wellicht verstandig is.

Alles op een rij:

– Bij klachten blijf dan thuis! Kijk voor meer informatie op https://www.rivm.nl/documenten/gezondheidscheck

– Kom niet te vroeg binnen, maar op uw gereserveerde tijd.

– Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

– Houd 1,5 meter afstand van elkaar

– Kleedkamers en douches zijn gesloten

– Geen buiten lessen

Wij hopen dat iedereen veel sportplezier heeft, dit kan alleen als we ons allen aan de regels houden! Wij als team gaan er weer voor, wij hopen u ook!

Voor het online reserveren gebruikt u onderstaande link :

https://www.supersaas.nl/schedule/Sport_Slim_Fitness/Lessen


Tot Snel!

Met sportieve groet,

Annet Rutgers.
Volg ook de laatste onwikkelingen van sportslim op Facebook en Instagram